Pentru Haiduci!




sâmbătă, 14 noiembrie 2009

El Zorab International Horse Show -AMANAT



Am spus inainte:


Am aflat ca in perioada 14-15 noiembrie in CLUJ va avea loc o expozitie si licitatie de cai in parcarea Hipermarketului CORA.


Aici e siteul: http://www.drumulcailor.ro/index.html

Ne vedem acolo!!!


Acum:

"În calitate de organizator al evenimentului “El Zorab International Horses Show”, programat la Cluj-Napoca în perioada 13 – 15 noiembrie, Asociaţia Drumul Cailor a anunţat amînarea show-ului pe o perioadă încă nedeterminată. Acest prim eveniment internaţional cu expoziţie şi licitaţie de cai din rasele pur sînge arab şi saghye arabă din ţara noastră ar fi urmat să aibă loc în cadrul complexului comercial CORA.
“Avînd în vedere situaţia epidemiologică actuală şi amploarea care a luat-o infestarea populaţiei cu virusul AH1N1 atît în Europa, cît şi în ţara noastră, majoritatea expozanţilor şi invitaţilor de calibru internaţional şi-au retras participarea, motivînd că nu este o perioadă sigură pentru desfăşurarea unui astfel de eveniment. Din acest motiv, organizatorii au hotărît amînarea evenimentului pentru o dată care va fi comunicată ulterior, cerîndu-şi scuze pentru această situaţie neprevăzută atît faţă de colaboratori şi participanţi, cît şi faţă de toate persoanele interesate să ia parte la eveniment” – se arată într-un comunicat al organizatorilor, remis presei. (M. T.)"

Se pare ca inca o data, datorita bunei publicitati pe care o avem inafara granitelor, noi, oamenii de rand am mai luat o tzeapa!!!





Florin Piersic - El Zorab de George Cosbuc
Asculta mai multe audio Diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu