Pentru Haiduci!




miercuri, 13 mai 2009

Hodosa....Cai stralucitori

Anul acesta pot spune ca au fost mult mai putini cai prezenti la "Expozitia zonala de cabaline" Hodosha, dar calitatea exemplarelor cred ca a fost cu mult peste asteptari, cateva poze, ca sa va faca pofta, poate la anul veniti si voi!!!

2 comentarii:

  1. Eu am fost cu trupa de soc la calarie si a fost foarte frumos, obositor ce-i drept, dar frumos. am vazut si eu ca oamenii se pot distra si altfel decat prin cluburi,baruri sau mai stiu eu pe unde (nu ca m-as duce, dar am auzit si eu, inevitabil).
    Cat despre Hodosha, sau mai bine zis expozitia din Hodosha, pot spune ca e raiul pe pamant pt iubitorii de cai. Asa cai frumosi, ingrijiti si ascultatori nu mi-a fost dat sa vad numai in filme. Eu prefer rasele mari si grele :) iar la Hodosha nu mai stiam pe unde sa ma impart cu pozele la cati cai frumosi au fost. din cate a zis Ana, au fost mai putini ca anul trecut, dar pt mine tot multi erau. Noaptea am cam dardait de frig in cort, dar dimineata cand am scos si eu nasul la aer proaspat, am crezut ca m-am trezit in rai: iarba verde, inca uda de la roua noptii, caii care pasteau liberi de parca ar fi fost in curtea lor, si oameni fericiti (cam adormiti dar totusi fericiti) care iubesc caii mai presus de orice.
    Drumul pana acolo a fost greu, cel putin pt mine, care sunt noua printre ei, am avut si o cazatura de toata frumusetea in namol, dar m-am distrat. la intoarcere speram sa raman pe cal cand am ajuns la namolul cu pricina si asa s-a si intamplat. am galopat cat pentru o viata si tot nu m-am saturat.
    Expozitia a fost una la o mie, si recomand tuturor iubitorilor de cai sa mearga anii urmatori pt ca au ce vedea.

    Gasca din Reghin e o gasca minunata, oameni cu care te poti distra si care te ajuta la nevoie. Ii respect si le transmit salutari si multi pupici de la Beclean :*

    RăspundețiȘtergere
  2. as fi vrut sa fiu acolo :)), din cate spune Maria, si din pozele Anei ... a fost frumos, da tot tu ai avut cel mai frumos exemplar, anu viitor..poate..printr-o minune o sa ajung acolo! te pup ! MiutZu

    RăspundețiȘtergere