Pentru Haiduci!




miercuri, 27 octombrie 2010

Fundatia Mihai Viteazu


Fundatia Mihai Viteazu este o fundatie care doreste sa promoveze sportul ecvestru in Romania.
Si astefel ei vin cu o propunere:

"Orice persoana care este interesata de echitatie si de activitatile produse de grupul HGR este binevenita sa se inscrie. Inscrierile se fac printr-un e.mail cu datele de contact la adresa : postmaster@fmv.ro

NU exista taxa de inscriere.

NU exista cotizatie.

La evenimente pot participa exclusiv persoanele care sunt inscrise in grupul HGR cu cel putin 30 de zile inainte de data evenimentului. Persoanele care participa la eveniment sunt obligate sa confirme la data ceruta de organizatori participarea. La evenimentele organizate de HGR si FMV nu exista taxa de participare. "

"Speram ca pina in luna Mai 2011 sa finalizam toate detaliile si sa organizam primul eveniment de cross country in Tara Fagarasului. Exista spatiile necesare, exista interes local pentru un astfel de eveniment, asteptam sa se stringa fondurile necesare."

Eu voi fi prezenta cu siguranta, deoarece pentru participare nu este nevoie sa apartii de nici un club, tot ce trebuie este calul :D


Sper ca vor mai fi si alti doritori....Inscrierile se fac pe adresa: postmaster@fmv.ro

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, as dori sa va invit pe blogul meu sa va inscrieti la comunitatea ecvestra cu numele si adresele unde puteti fi contactata precum si activitatea de care se ocupa fundatia Mihai Viteazu precum si perspective de viitor.Avand in vedere ca suntem o comunitate vrem sa ne gasim in acesata lume pentru a schimba idei si opinii despre cai.Va astept sa va inscrieti si astept cu nerabdare mailul dumneavoastra .V-am trimis datele pentru inscrierea in Fundatia Mihai Viteazu.

    RăspundețiȘtergere