Pentru Haiduci!




luni, 27 aprilie 2009

Adoptati un MUSTANG!!!



Populatiile de cai salbatici din rezervatiile indiene din SUA au devenit o problema majora pentru ecosistemul zonelor populate de ei, datorita inmultirii necontrolate si excesive. Astfel, numarul lor a depasit cu mult nivelul normal pe suprafata alocata rezervatiilor. Sacrificarea acestora este ultima solutie, dar se cauta totusi o varianta salvatoare de ultim moment pentru exportul a 15000 exemplare in zone/tari in care acest lucru este dorit.

Daca exista organizatii/tari care doresc sa importe exemplare din rezervatii, caii vor veni vaccinati, cu certificat care atesta starea de sanatate *(anume ca sunt indemni de boli infecto-contagioase specifice solipedelor), cu titluri de proprietate, se plateste transportul lor din America pana la tara de destinatie a doritorilor.
Deci totul e gratuit pentru cei care vor sa adopte!!!!

Asa ca...dragilor..cine vrea mustangi...e super oferta, ca sa zic asha....
Dati si voi mai departe stirea, poate reusim sa gasim macar cativa crescatori privati care sa vrea sa aduca cateva exemplare si sa isi poata permite sa le intretina!

Deocamdata nun dau datele de contact ale d-nei de la Ambasada SUA care se ocupa de aceaasta problema, dar astept sa lasati un email sau messenger.

Acesta este filmuletul "oficial" cu pro/contra punerii mustangilor spre adoptie.
http://www.youtube.com/watch?v=6SxrWaH-1M0&feature=channel_page


Va rog dati-mi un raspuns, cine vrea detalii suplimetare
Email:mury_ana2000@yahoo.com
Mess:mury_ana2000

3 comentarii:

  1. Mă declar total împotriva a orice ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello , daca vrei sa participi la un eveniment numit Imbratisari Gratuite ce se va desfasura in 111orase inclusiv in orasul tau , te astept sa te inscrii aici http://freehugs.lumebuna.ro/inscriere/ !
    Super subiect , foarte veste sper sa fie salvati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ana,

    Ma numesc Oana si ti-am scris un mail pe mury_ana2000@yahoo.com in legatura cu mustangii.

    Iti doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere